Thursday, November 25, 2010

aktiviti kita bersama..

aktiviti bersama-sama sememangnya best..

salam aidiladha kepada pembaca semua..(walaupun rasa macam agak terlambat)

nak update aktiviti yang telah pun kita sama-sama lakukan semalam
iaitu aktiviti maraikan hari jadi sahabat kita, rufaidah

pada mulanya, penulis bersama beberapa sahabat sedang membaca surat khabar di library kesayangan.. (demi memberi publisiti, sahabat itu adalah qoo, piqa, dan yaya)

tiba-tiba, seorang sahabat bernama asma datang dan mengingatkan kami tentang ulang tahun kelahiran Rufaidah..

bukan niat kami untuk membuat jahat atau nakal, tapi adalah semata-mata untuk memberikan kenangan kepada rufaidah untuk mengingati kami..hehe

maka, satu perancangan yang agak rapi, telah dilakukan
penulis dan qoo sanggup menaip borang penyertaan futsal terbuka 2010 (kononnya)
di library..

kisahnya, saudari rufaida adalah salah seorang pemain tetap di kejohanan itu, dan yang amat mengecewakan adalah, kejohanan itu berlangsung pada 3 hari sebelum peperiksaan kami..final pulak tu.. anda bayang kan , kalau anda berada di tempat saudar rufaidah, apakah reaksi anda??

adakah anda akan menjerit menyatakan TAK MAHU
atau anda PASRAH sahaja??

demi menjadikan hal ini nampak sangat real dan serius, kami telah berjaya menculik seorang senior yang memang terlibat dalam sukan..
beliau lah yang membuat pengumuman di kelas kami

penulis ingin meminta maaf kepada rufaida serta beberapa orang sahabat lain yang tidak mengetahui rancangan ini,
mana tak nya, kalau semua orang tahu, tak nampak real lah kan??

malam tadi, akhirnya rahsia ini telah dibongkarkan, setelah siap persediaan juadah..
kek..dan kek..dan kek..

penulis ingin menyatakan kesukaan sangatnya kepada semua sahabat, kerana penulis rasa sudah lama tidak berkumpul sama-sama dan bersama-samalah..

sekian, kepada yang ada mengambil gambar, dialukan untuk upload, maklumlah, penulis hanya memiliki sebuah henfon yang bisa memecahkan batu kalau dibaling..(gurauan semata..)

spenulis sayang kepada sahabat semua..


3 comments:

hanim yusra said...

tahniah kepada penulis a.k.a mastermind nya...huhu=)

srikandi ISLAM said...

gempak kowt!!!!

aku pun mati-mati percaya....

siap backup lg kwn2 y 'terpaksa' masuk futsal tu

naik angin gak ak..hehe

kesian yen...mintak maap yer

asmaa' binti ahmad jafree said...

waa..eja nama bek2...asmaa'..hee thanks pada mastermind dan sume sahabat2 seperjuangan sume...at least boleh jugak rasa kek kan..sayang sume..mantop!!

PERKENALKAN

Create your own banner at mybannermaker.com!

I made this widget at MyFlashFetish.com.