Wednesday, October 27, 2010

exhausted~~~




assalamualaikum....
okey,utk pengetahuan semua hidupan di muka bumi yg masih x tau lg,sukan fakulti pergigian atau nama saintifiknya intervarsiti akan dilansungkan pada 30 okt 2010,sabtu di uni sains m'sia,kubang kerian,kelantan..(kan da tulis dlm poster tu...(-_-") huu )

n kami sebagai satu2 nya batch yg available pd saat2 genting cmni,terpaksa la d paksa utk mewakili fakulti pergigian USIM pd tahun ini memandangkan 2nd,3rd,n 4th batch bakal menduduki peperiksaan final pd 1 nov 2010...

maka,di sinilah segala kaki bangku dan kaki meja mesti menunjukkan bakat2 terendam bermain futsal,yang x penah jejak court netball pn boleh je jadi pemain tetap,xkisahlah bakat apa pn yg kami ada,kami kena main!! sbb kami x cukup orang....!!

klu taun lepas,disebabkan USIM sendiri yg organize,ramai je la supporters n tukang cheers...tp,taun ni?? kakitangan kami mmg da terang2 x cukup,dia la main player,dia juga la reserve,dia ketua,dia juga la tukang cari air minum,juga cameraman,dan mungkin kalau x cukup bola or tiang gol,dia juga la yg jd...so,di manakah cheers group?? mungkin terpaksa import hok oghe klate nun,or pakcik2 bas,mungkinkah?? pakcik je yg available sbb dlm 40 org yg g,suma main....huhu...spe yg nak kibar bendera USIM di bumi USM???

lebih kurang seminggu lebih training d dtrn mpaj...mmg penat teramat...dgn lecture n assignments lg..huwarghh!!

dlm lecture hall pon boleh main pingpong n badminton...hebat sungguh...=)

kan bagus klu taun ni seniors pn boleh ikot skali....kte msuk ramai2 cm taun lps...=(

doakan kami selamat pergi dan pulang....doakan kami mampu memberikan persaingan yg hebat w'pun tidak menang...doakan kami menang juga...hehe~~

buat seniors,slmt final exam...best nye da exam...nnt seniors suma da berseronok,kami bru nk berjuang final exam...huuuu~~
semoga dpt buat yg terbaik utk org2 yg tersayang....

kepada suma el quatro estudiante,4th batch dental USIM,gud luck!! kte main habis-habisan k...hehe..jgn sampai injured...

rasa nye,semua boleh perasan,minggu ni,minggu kasut sukan baru n 'mata' baru...kan? well,duit tgh banyak..bila lg...=)

sehingga bertemu lg...=) slm..

(dgr2 ari tu ade org nk cari jodoh sambil2 pegi intervarsiti....btol ke?? hehe~~gud luck!)

2 comments:

[d] [i] [b] ~ said...

good luck semua..
moga dpt meraih kejayaan...

hua2..takleh blah ayat last,,
tapi leh je kan, sambil menyelam minum air.. =)
hehe..waka waka eh eh!

hanim yusra said...

ai dib...
mu ader cite2 ker nk carik sore?
haha,,,
aku pun nak dib..
t tyme nk crik gtau aku skali ek.huhuhu

PERKENALKAN

Create your own banner at mybannermaker.com!

I made this widget at MyFlashFetish.com.