Wednesday, April 4, 2012

sembang take5~


assalamualaikum...



impikan klinik cenggini. walaupun memang kelihatan menakutkan (bagi sesetengah orang) tapi it is great right?


amaran : hanya sembang-sembang.


blog bersama dibiarkan sepi. tunggu dan tunggu dan tunggu, mengharap ada seseorang di kalangan elquatro mengepos (baca: update blog) blog kesayangan yang dalamnya mungkin sudah berdebu putih macam POP dalam prostho lab.

akhirnya, aku mengalah. coretkan sedikit untuk bacaan ringan kalian kala rehat 5minit bagi reward pada diri setelah belajar selama 1 jam tanpa internet.

prostho lab yang memenatkan. lecture note yang makin menebal. waktu berada di kampus semakin panjang (gara-gara perubahan jadual bas laaney).. hari demi hari dilalui, suka duka, tangis tawa (over la pulak!), sedar tak sedar dah nak dekat midsem exam.

tapi persediaan??



.....


...



taknak la cakap pasal exam. sendiri tau la kan.. sama-sama usaha. sama-sama berjuang. insyaAllah. Allah bantu.



prostho.. kadang-kadang buat denture menyeronokkan sampai euphoria ! hiperbola skit. kadang-kadang tension siot. cortisol level melambung. rase nak makan dark chocolate banyak2.. (the darker the better- dr rohi & sir hisham, boleh pulak ayat diorang sama ! promote dark chocolate)

macam-macam ragam kalau dalam prostho lab.

muke berkerut sbb kene redo. muncung sedepa.
muka berkerut sebab tak paham. tengok orang sebelah, angkat-angkat kening. (nonverbal communication diaplikasi sejak dulu lagi ye tuan puan)
muka tension sbb buat bnde yang memang perlu kesabaran.
muke nak nangis sbb dapat gred yang ...(eh, takdekan?)
tapi ade gak yang duk lepak2, tunggu turn guna bekas nak bncuh acrylic. sempat lagi gosipping.. smbang nak makan shushi..he (aku la tu.. bersama kerabat itu.hehe )
dan macam2 lagi la expression muka boleh dilihat kalo dalam lab.

tapi takde aku tilik sorang2. takde keje la aku gamaknye.


hmm. bila la nak siap la ek, a set of full denture kita tu ye kawan2???

mengharap semuanya berjalan lancar seperti perancangan. bersabar atas semua yang kita lakukan. redo ke.. kene api ke.. kene add on ke...

Allah nilai kesungguhan yang kita buat tu :)
mungkin redo yang kita buat tu, mmberi pengajaran kat kita.kita tau mane silap, takde la buat lagi.. :)


oke la. selamat belajar.. selamat menuju kejayaan.. ^^

spread love~

2 comments:

hajar saufi said...

salam..hey nice blog! follow mine ^_^

http://penhijaupenpink.blogspot.com/

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

PERKENALKAN

Create your own banner at mybannermaker.com!

I made this widget at MyFlashFetish.com.