Sunday, April 24, 2011

pertama kali

assalamualaikum kwn2 semua

ni kisah pertama kali aku dan kwn2 semua

pertama kali aku dapat tau aku dapat dental
bila MIZA tolong tgok kan aku nya result (as kat rumah aku xde internet)

pertama kali aku datang kat nilai under grad ni
aku kenal ANIS sebab dia roomate aku buat 2-3 hari

pertama kali aku dtg kat pandan ni
aku dengan MIYE dah TER skip aktiviti orientasi

pertama kali aku masuk kelas,
aku semangat nak belajar dengan QOO, AIN,

pertama kali aku aku masuk rumah kat glenview
aku mengenali DYB, DIBA, MIRU, ASMAA, TIEN, NORA, MIRA,
RUFAIDA, MARYAM, KAK YAH,

pertama kali buat sesi perkenalan dalam kelas
aku kenal JILIN, SAFWA, MAISARA, QIJO, AINUL, LAILA, NINI, YAYA, PEQA,
REDZU, SHAHID, MUSLIM, AKMAL, KAK KAI, FARIZAN



terima kasih kerana pertama kali ini
good luck semua~

3 comments:

asmaa' binti ahmad jafree said...

pertama kali jumpa dia..hek2..cikin!!

~ety~ said...

pertama kali ku melihat wajah si dia...lalala~

Nowty gurls~ said...

yah,,rumateku!! 2,3 ari je pn bmkna sguh!

PERKENALKAN

Create your own banner at mybannermaker.com!

I made this widget at MyFlashFetish.com.