Wednesday, November 11, 2009

PERHATIAN..ATTENTION!!!


hehe.. assalamualaikum.. sajer jer nak buat gempak.. hmm.. di cini.. ana der siket pengumuman.. to all dak2 dentist yang nak jadik author... jangan malu..jangan segan.. antum amat dialu2 kan.. so.. just kirimkan your emel kat emel nih.. shunoguri1991@yahoo.com t ana jemput ea.. bukan aper..ramai sangat yang menulih sebagai admin.. cam tak tau lak saper actually penulisnya.. huuh.. arap ley bagi ASAP... n yang kedua.. ana cam rase nak tukar jer wajah blog nih.. any idea?? or still nak kekalkan rupe asal?? ehmm...tak kesahlah.. paperpun...just komen kat cnih jika ada paper cadangan nak ubah feature..lagu..gambo...warne...glitter..widget... or paperla.. ana nih bukan aper..sementare ade mase nih bleyhla nak buat paper..slagi yang termampu.. hmmm..apepun..komen antum amat2 ana tunggu dan harapkan.. to all da members especially n kepade orang luar pun bleyh2 nak bagi cadangan.. k.. tenkiu2...auf wiedersehen!!!

9 comments:

ecam said...

nak komen..nak komennnn....
blog nie kene tukar rupw/wajah die...
quite boring dah....
pastu lagu tu tak yah letak pun takpe....
tak best lansung....hehehe jgn marah....
tu je

Anonymous said...

salam....

hmmm,,rsenyer mase kat shoutmix box tue x btol laa..
anyone can change it???
huuuu

hanis~

gigi biru said...

thanks 4 da komen..
akan diambil tindakan secepat mungkin..
ada yang lain??

Anonymous said...

emm..
boleh la kalau nak tukar layout..
bosan dah layout same.
kalau rajin,buat r..aku tak pandai mane nak tukar2 ni..huhu
lagu,nak tukar pun leh,tapi nasyid r..
mendamaikan hati sket dengar..kan2..
yg lain2,aku puas ati je..

Nur Amirah said...

well well west..
ok je
thanx 4 dis blogg..

Anonymous said...

salam

ecam said...

tak de pe pun
saje je nak menambahkan lagi komen
lalalalala.....

asmaa' ahmad jafree said...

nak komen jugak..
emm 4 me background hitam dah cukup ok
senang nak baca
carila yg lawo sikit pun xpe..
hehe
mekaseh..:)

asmaa' ahmad jafree said...

nak komen jugak..
emm 4 me background hitam dah cukup ok
senang nak baca
carila yg lawo sikit pun xpe..
hehe
mekaseh..:)

PERKENALKAN

Create your own banner at mybannermaker.com!

I made this widget at MyFlashFetish.com.